031-38 39 200

(placeholder)
(placeholder)

Ventilation med fokus på energi & miljö

Kvalité & Miljö

Vår produkt levereras alltid enligt avtalad tidplan, utförande och till rätt kvalité. Enventia erbjuder installationslösningar och tjänster som uppfyller kundens samt myndigheters miljökrav. Vi ser det även som vårt ansvar att kontinuerligt bidra till en reducerad miljöbelastning.

Installation & Projektering

Vid installation och projektering finns det mycket att tänka på. Varje projekt är unikt och valda produkter måste installeras korrekt för att garantier ska gälla. Vi erbjuder hjälp med allt från att välja rätt produkt till att installera den på rätt sätt.

Enventia arbetar i ett stort nätverk av utvalda, skickliga och seriösa samarbetspartners, tillsammans hjälper vi ert projekt att nå sin fulla potential. Vi vill erbjuda våra kunder en så trygg och smidig upplevelse som möjligt, därför utför vi alla typer av entreprenadformer.

Drift & Underhåll

Det är viktigt att kontinuerligt underhålla ett ventilationssystem för att minimera diftstopp, energiförbrukning och oväntade kostnader samtidigt som man maximerar livslängden. Enventia:s serviceavtal är lösningen ni behöver. Vi erbjuder er en trygghet genom att alltid vara tillgängliga att ta hand om underhållet av er ventilationsanläggning. Kontakta oss för mer information eller besök oss på webben.


Finansiering

Vi erbjuder finansiering för våra företagskunder via vår finansieringspartner. Kontakta oss för mer information.


Tjänster vi erbjuder

Vi kan hjälpa er med allt inom ventilation och lite till... Tillsammans med våra partners kan vi erbjuda ännu fler tjänster.


Energioptimering

Effektivisering/behovsstyrning av alla sorters system


OVK

Obligatorisk ventilationskontroll


Radon

Vi kan hjälpa er bli av med radon och vi kan även göra en enklare radonkontroll.


Projektering

Om ni inte redan har allt planerat kan vi göra det åt er.


Installation

Vi kan installera allt inom ventilation och vi föreslår produkter och lösningar som vi tycker passar just er situation bäst.


Service

Inom service kan vi erbjuda er ett avtal där vi tar hand om allt som berör er ventilationsanläggning, så ni kan tänka på annat. klicka här


Injustering

Vi kan hjälpa er med injustering av ert system.


(placeholder)

Anlita oss!